Boekenclub

Map Unavailable

Datum/Tijd
Date(s) - 28/02/2020
19:00 - 21:00

Categorieën


De eerste echte boekenclub van het jaar was een leuke ervaring. Met een kleine, fanatieke groep hebben we een kritische blik geworpen op het soms moeilijk te begrijpen boek van Marquez. Daarom hebben we besloten dat we voor de volgende keer een zeer toegankelijk boek gaan lezen van een andere Zuid-Amerikaanse schrijver, namelijk De Alchemist van Paulo Coelhio. Deze wereldwijde bestseller staat bekend om zijn reflectieve aard die lezers aan het denken zet, en dat zonder ooit moeilijk te begrijpen te zijn. Bovendien is het een kort boekje dat velen van jullie al op de plank zullen hebben staan, dus begin al vast met lezen!

De boekenclub zal vrijdag 28 februari om 19:00 plaatsvinden.  De locatie hiervan zal later worden doorgegeven i.v.m. dat de lokalen op de uni op vrijdagen maar tot 17:00 worden vrijgegeven.

Wil je graag meedoen aan de boekenclub? Join dan de groepsapp via de link. Daarin worden de meeste updates gegeven en wordt ook zo spoedig mogelijk de locatie en datum in bekendgemaakt.
https://chat.whatsapp.com/EXz3Gx2jnhw3ufX7i3ce3H )